Hirdetés

Az e-autók egyik nagy kérdése, hogy lehet-e vele vontatni? Ez jelenleg csak a nagyobb, erősebb és persze drágább modellek kiváltsága, mint például a Tesla Model x, vagy éppen az Audi e-tron SUV. Utóbbi kettő autót összehasonlították a Mercedes-Benz EQC-vel vontatás tekintetében, érdemes elolvasni!

A jövőre érkező Tesla Model Y – ami gyakorlatilag a Model 3 kicsit SUV-sabb formára alakított változata – pedig most egy meglepő fordulattal szolgálhat a jövőben tulajdonosainak, hiszen a Twitterre felkerült fotó alapján ez a típus is képes lesz vontatmányt szállítani maga mögött, legalábbis a képeken elég gyanúsan a vonóhorog felfogatási pontja látható:

Hogy mi a valóság, az majd jövőre biztosan kiderül, amint az első Y példányok kiszállításra kerülnek.

Hirdetés

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Hirdetés