30 ezer dollár környékén nyithat az ID.CROZZ Amerikában

0

A Volkswagen ID. termékcsaládjának következő gyártásba kerülő tagja nagy valószínűséggel az ID.CROZZ lesz, ami szinte biztosan egy SUV forma, szemben a család első tagjával, ami az 5-ajtós kompakt kategóriában játszik.

A Los Angeles Auto Show-n sikerült egy rövid interjúra elcsípnie az Automotive News csapatának a márka észak-amerikai igazgatóját, Scott Keogh-t.

Elmondása szerint az autó a 30.000 dollár környéki ársávban fog debütálni, ám ez az összeg úgy értendő, hogy az ottani 7500 dolláros szövetségi támogatást e-autókra már levonták. Ennek fényében a tényleges ár valahol 40.000 dollár környékén várható! Az ID.CROZZ eladások 2020 végén kezdődhetnek meg a kontinensen. A várakozások szerint évi 50 és 75 ezer darab között kívánnak eladni az autóból az első két évben. Ez nem is olyan sok, ha azt nézzük, hogy a Tesla 2019 első felében csak a Model 3-ból adott el 67 ezer darabot az Egyesült Államokban.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!