A Porsche Tesla nürburgringi harcot szerintem senkinek nem kell bemutatni és leírni még egyszer. Talán már annak is a könyökén csöpög a téma aki egyáltalán nem rajong az elektromos autókért.

Hirdetés

A távozás után Elon Musk azt ígérte, hogy októberben visszatérnek, és ez meg is történt. Habár a két modellen szembetűnő változások fedezhetőek fel!

A legszembetűnőbb a “szellőzőnyílások” megjelenése az első kerekek mögött, melyek a fékek hűtésére, aerodinamikai segítségre vagy más, teljesítménybeli javulás céljából kerülhettek az autóra.

A másik a hatalmas, hátsó lökhárító alatti diffúzor, ami hasonló szerepet tölthet be. Minden egyéb külső változtatást meghagyott, de további finomhangolásokat biztos, hogy elvégzett a Plaid hajtáson a Tesla.

Könnyen lehet, hogy már most minden rekordot megdöntöttek az újabb fenevadak. De nem biztos, hogy a Porsche nem tud rekontrázni, hisz ők a gyengébb Taycan Turbóval indultak a Zöld Pokolba. Mindenesetre érdekes pár nap elé nézünk, úgy érzem!

A Plaid hajtású modelleket 2020 nyarától lehet majd megvásárolni:

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/