A Volkswagen a Frankfurt Motor Show-n mutatta meg először az erőteljesen álcázott, tisztán elektromos-hajtású SUV-ét ami az ID.4 nevet kapta.

Hirdetés

Pár nappal a bemutató után pedig egy még erősebb mennyiségű álcázással kapták lencsevégre a szemfüles fotósok az újabb német modellt. A tesztelés alatt álló SUV kiemelt fontosságú a Volkswagen számára, hisz ez lesz az első olyan ID. modell ami az Egyesült Államokban is elérhető lesz.

Azonban a hírek szerint a tesztelési folyamat még annyira az elején jár, hogy az előrendeléseket is csak jövő tavasszal indítja el a Volkswagen. Sajnos a pontos paraméterekről még semmit nem árultak el a németek, csak annyi biztos, hogy itt is a MEB platformot fogja használni a Volkswagen immáron összkerék hajtással.

A teljesítmény terén sincs még semmi kiszivárgott fix infó, de ha az ID.3-at nézzük akkor ott az alapmodellt egy 149 lóerős elektromos motorral szerelték, a csúcsmodellt pedig már egy 204 lóerős e-motor hajtja.

Mindenesetre már nagyon várjuk az első tisztán elektromos Volkswagen SUV-t!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/