ANCAP – újabb ötcsillagos biztonsági értékelést kapott a Tesla Model 3

0

Július 7-én érkezett a hír, hogy kiváló lett a Tesla Model 3 Euro NCAP töréstesztje. Azonban ahány kontinens annyi töréstesztet kell végezni, és ezúttal az ANACAP, azaz az ausztrálázsiai új gépjárművek tesztpadjára került a legkisebb Tesla.

Az Ausztriát, Új-Zélandot és a környező szigeteket képviselő független szervezet, az ANACAP is kiváló értékesítést adott a Model 3-nak. Szinte minden kategóriában ugyan olyan jól szerepelt a hármas modell, mint amit az Euro NCAP adott. Egyetlen kivétellel, ami pedig a „gyermek utas” biztonsága volt, itt egy ponttal jobb eredményt kapott a Model 3.

Az ANCAP négy töréstesztből háromra maximális pontszámot adott a Model 3-nak, éppen ezért 96%-os végső értékelést kapott a kaliforniai e-autó. Maximális pontot ért el az első üléseken történő utasok számára frontális ütközés során nyújtott védelem.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!