Frissített Volkswagen e-UP 250 kilométeres hatótávval

0

A Volkswagen kisautójának tisztán elektromos változata 2013 októbere óta lopja be magát sokak szívébe és mi is folyamatosan olvassuk az elégedett tulajdonosok véleményeit különböző platformokon és a Facebook csoportunkban. Sokszor előjön azonban a téma, hogy lehetne kicsit nagyobb is az autóba épített akkupakk, hiszen a 18,7 kWh nem mindenkinek nyújt elégséges energiát.

Áprilistól tudjuk, hogy a VW jelentős akkumulátor növelésre készül idén ősszel. Szinte biztos, hogy az őszi IAA rendezvényen nem csak a Volkswagen ID 3. és a CROZZ fognak bemutatkozni, hanem egy növelt hatótávú e-Up is, mely a mostani szolgáltatáscsomaghoz képest további elemekkel bővülhet.

Pár napja azonban a holland Volkswagen oldalán feltűnt a frissített modell és annak leírása.  Melyből kiderül, hogy az új e-UP egyetlen töltéssel akár 250 kilométert is meg fog majd tudni tenni a WLTP szabvány szerint. A holland VW oldal azt is tisztázza, hogy kevesebb mint egy óra alatt tölthetjük az akkumulátort 80%-ra.

A frissített modellre már most le lehet adni az előrendelést Hollandiában, viszont 2020 elejéig várni kell rá míg megkapják a megrendelők. Végleges árat sajnos még nem tüntettek fel! Egyelőre kérdéses, hogy Magyarországra mikor fog eljutni a nagyobb aksival szerelt városi kis e-UP!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!