2020-ban jön a Fiat Ducato Electric

0

Egyre népszerűbb az elektromos meghajtás a teher és áruszállítás területén is! Bár a technológia jelenleg még nem alkalmas a nagy hatótávú közúti áruszállításra, azért a városi és annak környéki árumozgatására már igenis megfelelhet egy mai elektromos furgon is. Tudja ezt a Nissan (e-NV200) és a Renault (Kangoo Z.E.) is és úgy tűnik, egy újabb játékos áll be a pályára 2020-tól: a Fiat Ducato Electric.

A Ducatot nem kell bemutatni senkinek, aki a szállítmányozás terülten dolgozik, méltán szerzett elismerést az évek alatt. Talán ezért is döntött úgy a Fiat Professional (az FCA csoport szállítmányozási üzletága), hogy ezt a bejáratott típust látja el elsőként elektromos meghajtással. 2020-ban egy pilot program keretin belül első körben csak pár kiválasztott partnernek lesz lehetősége élesben is tesztelni a típust, majd az év közepétől lehetőség lesz előrendelések leadására is. További információk nem állnak rendelkezésre, de amint ez változik, mi is közölni fogjuk azokat!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!