Átadta 100. töltőállomását a Fastned!

0

…ezzel egyidőben pedig a 101. állomás is átadásra került, de ez legyen a legnagyobb baj! Főleg annak fényében, hogy a holland vállalat 2013 óta foglalkozik villámtöltők telepítésével. Elég jellegzetes formákkal dolgoznak, amikor megépítenek egy Fastned töltőpontot, nagy eséllyel bárki felismeri ezeket, akik járatosak a témában!

A mostani 100. és 101. állomásukat Hollandiában adták át, az A15-ös autópálya mentén és meg sem kívánnak állni az ezredik ilyen állomás átadásáig, Európa-szerte. Az eddigi állomások mindegyike támogatja a CCS és CHAdeMo villámtöltő szabványokat és legalább két oszlop van egy Fastned létesítmény területén. A töltők legtöbbje 175 kW teljesítményre képes már most is, ám a hosszútávú cél a 350 kW-os teljesítmény elérése.
Jelenleg Hollandián kívül Németországban és Angliában van jelen a Fastned, de már egyeztetés alatt van a belgiumi és svájci megjelenés is.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!