Egyre több európai országból érkeznek meg az adatok, amik a Tesla Model 3 sikerét mutatják az érdeklődőnek. Ilyen a mostan is, ami tulajdonképen egy összesítés a típus eddigi eredményeiről. 2019 március 25-ig összesen 27 119 darabnál járt a mutató. Sajnos ezek a számok nincsenek megerősítve a Tesla oldaláról, de azért szemléltetésnek ideális.

A legtöbb rendelés Németországból érkezett (több, mint 8000), majd következik Norvégia (5000 darab felett), a harmadik helyen pedig Hollandia áll (közel 3000). A helyzet érdekessége, hogy olyan országból rendelték a legtöbb Teslát, ami sok nagy európai márka (pl.: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen) hazája, így nekik is ideje lesz tenni valamit, ha nem akarnak még jobban lemaradni.

Ez pedig még csak a kezdet, hiszen csak Norvégiában már 3500 darabot rendeltek a Model 3-ból, csak ebben a hónapban, így a kiszállítások terén lesz dolga a Teslának.

A kereslettel tehát nincsen baj, mindent elvisznek, ami legördül a gyártósorról, csak bírják alapanyaggal.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/