Egy interaktív grafikon ami kiválóan mutatja hogy hogyan nőttek az e-autó eladások az USA-ban. Kötelező megnézni!

0

Vannak grafikonok amik már annyira unalmasak, hogy az ember rá sem pillant. Meg sem nézi, hogy mi az. Ennek az ellenkezője a jelen cikkünk grafikonja, amit többször is megnéz az ember mert annyira jó. Annyira jó látni, hogy hogyan növekedett az elektromos autók eladása az Egyesült Államokban.

Igen ám, de ezek között van egy piros vonal! Na azt érdemes alaposabban megnézni!

Alig 8 éve, valamikor 2011-ben jelent meg az Egyesül Államokban az első széria-gyártott modern elektromos autó, a Nissan Leaf. Mindenki a csodájára járt, ez a modell volt az első amit meg is tudtak vásárolni az érdeklődők, nem kellett rá több hónapot akár éveket várni.

Majd jött egy ember, aki mert nagyon álmodni és létrehozott egy olyan autót ami átalakította az egész autózást. Megjelent a Tesla Model S, ez volt az a modell amit agyba főbe támadtak, majd megérkezett a Model X. Idővel beharangozták az olcsóbb és kisebb Teslát, a Model 3-at. Egy olyan modellt ami miatt majdnem csődbe ment az egész Tesla.

Azonban erőt vettek magukon és piros színnel jelölve látható, ahogy beindul a Tesla Model 3 gyártása.

[vc_raw_js]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[/vc_raw_js]

A grafikont egy reddit felhasználónak köszönhetjük, amit bluefalconwing osztott meg.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!