Mozgalmas volt a január a kínai XPENG Motors háza táján!

0

Ha egy üzlet egyszer beindul… Az kínai startupból indult és egyre komolyabb eredményeket elérő XPENG Motors is valami ilyesmit érezhet, hiszen a január igencsak pörgősre sikerült a márkánál, de nem hinnénk, hogy ezt bánná a cégvezetés! Lássuk, milyen jelei voltak a bővülésnek:

Új üzletek:

A múlt hétvégén sikerült átadni a kilencedik, sanghaji üzletüket, ráadásul korábban már 8 másik ilyen store-t is nyitottak, 6 másik városban!

Saját villámtöltők:

Egy e-márkának mindig presztízs, ha saját töltőoszlopokat tud üzemeltetni, pláne ha azok villámtöltők. A kínai újévre 30 ilyen villámtöltőt kívánnak bekapcsolni, aminek segítségével 30 perc alatt megvan a 80%-os töltöttség! Az XPENG ügyfelei ráadásul további 10 000, másik üzemeltető töltőit is használhatják, amit az XPENG alkalmazáson keresztül egyszerűen tudnak használni, nincs szükség további regisztrációkra!

Első OTA (over-the-air) frissítés megérkezése

A márka első robbantása a G3 modell volt még 2018 végén, de már ki is tudtak adni rá egy frissítést januárban, amit az autó ráadásul saját maga le is tölthetett és telepíthetett a fedélzeti rendszerére.

Növekvő eladások:

A G3-ra a decemberi startnál 1573 darabot rendeltek meg 24 óra leforgása alatt, míg január végéig összesen 10ezer rendelés futott be a gyártóhoz!

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!