Szerintem Bjørn Nyland nevét senkinek nem kell bemutatnom, mindenki találkozhatott már a palival ha egy elektromos autó teszt után keresett a YouTube-on. Hiteles és alapos tesztelő!

Most egy Tesla Model 3 Performance modellt sikerült letesztelnie közel valós körülmények között folyamatos 90-92 km/h sebességgel.

[ads_pro_ad_space id=”10″ max_width=”” delay=”” padding_top=”” attachment=”” crop=”” if_empty=”” custom_image=”” powered=”” show_ids=””][/ads_pro_ad_space]
[vc_video link=”https://youtu.be/srgHN8Y9YMo” align=”center”]
[ads_pro_ad_space id=”6″ max_width=”” delay=”” padding_top=”” attachment=”” crop=”” if_empty=”” custom_image=”” powered=”” show_ids=””][/ads_pro_ad_space]

Bjorn az indulásnál a legkisebb Tesla modellt nem töltötte teljesen föl, a töltőhöz pedig 11%-al ért (80 kWh – használható: 74 kWh). A 396,9 kilométeres útján 62 kWh-t használt el, számításai szerint az autóval átlagos 90 km/h-s sebességgel a 450-480 kilométer kiautózható.

Ami egy nagyon szép eredmény, és az autó fogyasztása is baráti!

Ha, esetleg kedvet kaptál egy Model 3-hoz, akkor mindenképp kattints ide!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed.

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!