Különleges csemegével kedveskedik a Volkswagen mostantól az e-Golf vásárlóinak, ugyanis aki szeretné, jelen lehet a megrendelt autó összeszerelésének bizonyos folyamatainál.

Szerencsés helyzetben van az, aki új autót vásárolhat. Van abban valami izgalmas, amikor leadjuk a rendelést és utána már csak ki kell várni, hogy hívjanak a kereskedésből. A rámenősebbek még a gyártás napját is kiderítik, hogy aznap gondolatban ott legyen az autó mellett a gyártósoron.

[ads_pro_ad_space id=”10″ max_width=”” delay=”” padding_top=”” attachment=”” crop=”” if_empty=”” custom_image=”” powered=”” show_ids=””][/ads_pro_ad_space]

Nekik szeretne kedveskedni a Volkswagen, amikor kitalálták azt, hogy aki szeretne, ott lehet a gyárban aznap, amikor a megrendelt autója összeszerelésre kerül. A csomag ára 390 Euró, melyben a részvételen túl benne vannak olyan dolgok is, mint a város és a gyár közötti transzfer, a gyáron belül látogatás az összeszerelő üzemben és a látogatói központban, szuvenírek, fotók és egy 50 eurós kupon az e-VITRUM étterembe.

A csomagot csak az e-Golf vásárlói vehetik meg és az autó rendelésekor kell leadni az igényt. Ezután egy előre egyeztetett időpontban (hétfőtől, péntekig, reggel 6 és este 10 között) már csak meg kell érkezni a drezdai gyárba, ahol olyan fő összeszerelési pontnál lehet jelen a tulajdonos, mint:

  • A műszerfal beépítése
  • A hajtáslánc és a karosszéria párosítása (a “házasítás”)
  • A hűtőrács felhelyezése
[ads_pro_ad_space id=”6″ max_width=”” delay=”” padding_top=”” attachment=”” crop=”” if_empty=”” custom_image=”” powered=”” show_ids=””][/ads_pro_ad_space]

Az alábbi videóban pedig meg is nézhető, hogyan kell egy ilyen vizitet elképzelni:

Érdekelnek a hírek, érdekességek a Volkswagen és az Audi világából? Esetleg ilyen autót szeretnél venni, de még sok a kérdésed? Vagy már megvetted?
Segítenél másoknak? Tanácsokat adnál? Kérdeznél?
Jó helyen jársz, Magyarország Volkswagen, Audi Elektromos és Plug-in hibrid Autós Club Facebook csoportjában mindenre megkapod a választ! Ide kattintva csatlakozz most!