Ma reggel hat órakor startolt a MOL Plugee ötödik villámtöltője

0

Július végén a MOL-tól volt hangos minden e-autós fórum és sajtó, ugyanis a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. elsőként vezette be Magyarországon a fizetős töltést. Erről eléggé megoszlanak a vélemények, de majd a külön cikkben kivesézzük ezeket a dolgokat. Elég sok érdekességet és „okosságot” olvastam az internet bugyraiban amik persze alaptalanok. Erről azonban majd később!

Addig is egy új és nagyszerű hírrel indítanám a napot. Ma reggel hat órától elérhető a MOL ötödik villámtöltője Budapesten a Váci út 84-90 sz. alatti töltőállomásukon várják a lemerülőben levő e-autókat a legújabb töltővel, ami egy DC 50 kW-os (+22 kW AC) ABB Terra 53 CJG berendezés (a többi töltőnkhöz hasonlóan Type2, CCS és Chademo csatlakozó fejekkel).

A kút reggel 6 és este 20 óra között van nyitva, egyelőre ezen időközökben lehet használni a töltőt. Később mikor a MOL egy saját appot indít a töltésekhez (jövő év eleje) akkor a töltő rendelkezésre állása elválik a nyitvatartástól és 24 órában fog az autósok rendelkezésére állni.

A díjak megegyezőek a többi töltőponttal (AC 1990 Ft/töltés, DC 2990 Ft/töltés).

Továbbá érdemes megtekinteni a MOL első akcióit amit kifejezetten az e-autósoknak indítottak. Minden elektromos töltés mellé 50% kedvezmény jár az ásványvíz és az üdítőitalok árából. Sajnos a kávéra (limonádé, tejitalok) nem él a kedvezmény!

Továbbá az e-töltési szolgáltatást MOL üzemanyagkártyával is fizethetjük. Hivatalos közlemény szerint: Az e-töltési lehetőség a Szolgáltatások termékkategóriába került besorolásra, melynek igénybevételi jogosultságát a kártyán szereplő termékkód 2. karaktere jelzi. Amennyiben ez 0 vagy 2-es, úgy üzemanyagkártyájával is kiegyenlítheti az e-töltési számláját. Üzemanyagkártyájának termékkód módosítását és az új kártya megrendelését elvégezheti online Kártya Központunkban vagy keresse értékesítési szakértőjét, illetve Nagykereskedelmi és Kártya Ügyfélszolgálatunkat. Fizetés során a MOL Group Gold Europe, MOL Group Gold Hungary, MOL Group Gold Hungary Prepaid, illetve a MOL Group Gift kártyák kerülnek elfogadásra.

Azt pedig bizton állíthatjuk, hogy további nagyszerű akciókat fog a jövőben bevezetni a MOL az e-autósok számára!

[ult_buttons btn_title=”Ide kattintva követhetsz minket a Facebookon is!” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”none” icon_size=”40″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”5″ btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:20px;”]
[ult_buttons btn_title=”Csatlakozz a legnagyobb Magyar Elektromos autó tippek és kérdések Facebook csoportunkhoz!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feautoklub.com%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”none” icon_size=”30″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”2″ btn_font_size=”desktop:14px;” btn_font_style=”font-weight:bold;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!