Volkswagen I.D. családi videó

0

Családi Party Time-ot tartott a Volkswagen Los Angelesben, amiről egy kis videó is készült!

Pár nap múlva kezdődik a Los Angeles Motor Show, ahol a Volkswagen kiállítja az első három tanulmányautóját az I.D családból (I.D. concept, I.D. Crozz és kisbusz I.D. Buzz). Az I.D család első három tagjának a gyártása 2020-ban indulhat el, állítja a VW. Tervei szerint évente 1 millió járművet akarnak értékesíteni 2025-ig, tavaly novemberben a vállalat bejelentette a “Volkswagen történetében a legnagyobb változási folyamatot” és nemrég pedig kijelentette, hogy az “e-mobilitás világpiaci vezetőjévé kíván válni”. 

Nemrég pedig, Matthias Müller vezérigazgató külön hangsúlyozta, hogy éppen most találjuk fel újra az autót, ezért a 2018-2022-es időszakban több mint 34 milliárd eurót fordítunk az autonóm- és az elektromobilitási technológiák fejlesztésére.”

Amit egy kicsit szkeptikusan fogadunk a sok ígéret után, de legyen igaza a Volkswagennek!

[vc_video link=”https://youtu.be/OzBtQ5rY9YM” align=”center”]
[vc_video link=”https://youtu.be/L0_wZEO6pYs” align=”center”]
[ult_createlink title=” e-autósok közössége! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!