Már rendelhető a sportosabb BMW i3s Magyarországon!

0

A BMW i3 történetében most újabb fejezet kezdődik, látványosan újragondolt stílusjegyekkel, csúcstechnológiás felszereltségi opciókkal, innovatív digitális szolgáltatásokkal és egy vadonatúj modellváltozattal: a világ első, tisztán elektromos meghajtású prémium kompaktjának második nemzedékével párhuzamosan az új BMW i3s is bemutatkozik. Nagyobb teljesítménnyel, sportosabb futóművel, érezhetően dinamikusabb menettulajdonságokkal.

Az új BMW i3 és az új BMW i3s már megrendelhető Magyarországon is!

Az alap modell listaára 12.723.000 HUF-nál kezdődik, míg a sportosabb i3s ára pedig 13.876.000 HUF.

Az “alap” i3 nem sok újdonságot kapott. A lényeget megpróbáljuk kiemelni; az A-oszlop és a tetőoszlop fényes fekete lett, az áttervezett első és hátsó lökhárító szélesebb látszatot kelt, a LED-es nappali menetfény és a fényszórók pedig az alapfelszereltség része, hátul egy vízszintes krómcsík fut végig az autón, az emblémák optikai szélesítés kedvéért teljesen a szélső pozíciókra kerültek. Két új metálfényezéssel is rendelhető: Melbourne Red és Imperial Blue fantázianevekkel. Az i3s teljesítménye 170 lóerőről 184 lóerőre nőtt, a csúcsnyomaték pedig 250 Nm-ről 270 Nm-re változott. A nyomtáv 4 cm-el szélesebb lett, a hasmagasság pedig 1 cm-el alacsonyabb. Sportos felfüggesztés, egyedi készítésű rugókkal és lengéscsillapítókkal. A felnik 20-colosak, 1,25 cm-el szélesebb gumikkal. Bekerült a kocsiba egy Sport nevet viselő vezetési mód is, amelynek aktiválása után precízebb kormányzással és erősebb gyorsulással szembesülhetnek a vezetők. A 0-100-as gyorsulás 6.9 másodpercig tart, ami 0.4 másodperces előrelépést jelent, de nőtt a csúcssebesség is, 150 km/óra helyett immár 160 km/óra lett a határ.

A lapozható galériában jól láthatóak a különbségek, bővebb leírásért pedig ide kattintsatok:

[dt_small_photos category=”bmw-i3s”]
[ult_createlink title=” e-autósok közössége! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!