Az első elektromos rendőrautó Magyarországon

0

Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere elektromos autót adott át a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága részére.

Ünnepélyes keretek között 2017. október 9-én adta át Hassay Zsófia Terézváros polgármestere azt a nulla emissziót kibocsátó elektromos autót, melyet a Terézvárosi Önkormányzat 10 millió forint értékben vásárolt a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága részére. A környezetkímélő autó átadásával egy időben Budapest rendőrfőkapitánya átadta az általa alapított „Zöld rendőrkapitányság” elismerő oklevelet is, amelyet első alkalommal a terézvárosi rendőrkapitányság képviseletében dr. Kecskés Tamás r. alezredes, kapitányságvezető vett át.

Az elektromos autó átadásával a Terézvárosi Önkormányzat és a Budapesti Rendőr-főkapitányság is bizonyította a környezetvédelem iránti elkötelezettségét, amellyel együttesen járulnak hozzá a környezettudatos kerület kialakításához, a költséghatékony rendőri szolgálatellátáshoz.

forrás: police.hu

[vc_video link=”https://youtu.be/mBSGSeH5eFE” align=”center”]
[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!