A Tesla az egyik olyan cég a világon, aki rendkívül nagy figyelmet fordít ügyfelei megelégedettségére és a visszajelzéseire.

Elég, ha csak arra a történetre gondolunk, ahol a gyártó egy öreg bácsi utolsó bakancslistás tételét teljesítette. Mostani cikkünk egy szintén hasonlóan nagylelkű és megható történetről számol be. Más exkluzív autómárkákhoz hasonlóan, a Teslánál is vannak top kategóriás ügyfelek, akik vagy nagyon híresek és rendszeresen kiállnak a márka mellett, vagy rengeteg modellt vásárolnak be maguknak. Egy ilyen top kategóriás, de 4-es kategóriás végbél rákban szenvedő ügyfelüket, Matthew Chant részesítette legutóbb VIP élményben, ahol jelen volt Elon Musk és Franz von Holzhausen vezető dizájner is személyesen.

A történet úgy indult, hogy Matthew egyik jó barátja, Allan Miller írt egy posztot a Facebook falára:

Hirdetés

„Megkérdeztem Matt véleményét, mit szeretne csinálni legközelebb, ha megyek hozzá látogatóba. Tipikus Matt stílusú választ kaptam: nézzük meg a Szárnyas Fejvadász 2049-et, vagy csak pihizzünk egyet otthon náluk a kemoterápiás kezelése után. Azt mondtam neki, valami komolyabb programot kéne csinálni, mire azt mondta: nos, ha találkozhatnék JB Straubellel vagy Franz Von Holzhausennel, azt hiszem örökké hálás lennék neked!”

JB Straubel a Tesla társalapítója, jelenleg a cég technológiai vezetője és Franz Von Holzhausen híres autós dizájner, aki a Tesla tervezőcsapatát vezeti a Modell S óta. Nos, a jó barát egy komoly Facebook kampányt indított az ügy érdekében, ami viszonylag gyorsan meg is találta a megcímzett személyeket.

A Tesla eddig is szokott szervezni gyárlátogatásokat, de ezúttal Matthew részére egy kicsit komolyabb túra került megszervezésre. Bár JB Straubel nem tudott megjelenni, de Franz Von Holzhausen viszont igen, akivel közös fotó is készült.

Ám a túra itt még nem ért véget, hiszen egy váratlan vendég is megjelent, Elon Musk! Alan, a jó barát így fejezte be történetét:

„Elon Musk feltűnt és a saját Teslájából egyenesen odaindult felém, ám még idejében rámutattam az én Matt barátomra. Nagyon udvarias és szívélyes volt velünk és Matt is tudott pár szót váltani vele. Ezután Matt átnyújtott neki és mindenkinek, aki segített a szervezésben egy üveg bort. Ezután Elon tovább indult az ügyeit intézni”

„Ez egy egyszeri lehetőség volt az életben, még soha nem volt ilyen élményben részünk”

Ide kattintva csatlakozhatsz a Magyarországi Tesla Club Facebook csoportjához, ahol elmondhatod a véleményed.

[ult_buttons btn_title=”Ide kattintva követhetsz minket a Facebookon is!” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”Defaults-facebook-square” icon_size=”40″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”5″ btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:20px;”]
[ult_buttons btn_title=”Csatlakozz a legnagyobb Magyar Elektromos autó tippek és kérdések Facebook csoportunkhoz!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feautoklub.com%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#3b5998″ btn_bg_color=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_anim_effect=”ulta-shrink” btn_bg_color_hover=”rgba(175,175,175,0.15)” btn_title_color_hover=”#06c100″ icon=”Defaults-comments” icon_size=”30″ icon_color=”#3b5998″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#3b5998″ btn_shadow_color_hover=”#06c100″ btn_shadow_size=”2″ btn_font_size=”desktop:14px;” btn_font_style=”font-weight:bold;”]