Eltörpül a Tesla Model Y az elektromos Hummer mellett

0

A Tesla Model Y mérete sem kicsi, de a tisztán elektromos Hummer mellett így is egy kis játékautónak néz ki.

A Tesla Model Y gazdáját is ez a méretbeli különbség lepte meg, miután kilépett a detroiti Starbucksból és látta, hogy a Teslája mellett egy elektromos óriás parkol. Tény, hogy a Tesla nem arra tervezte a Model Y-t, hogy olyan monstrumok mellett álljon ki, mint a Hummer EV – arra ott lesz majd a Cybertruck ami sokkal jobban passzol az elektromos Hummer méretéhez és típusához.

Mary Barra, a GM vezérigazgatója korábban arról beszélt, hogy 2025-ig elektromos offenzívát indítanak és nem titkolt céljuk, hogy legyőzzék a Teslák. A Hummer EV pedig csupán egy a rengeteg elektromos modelljük közül.

A Model Y tulajdonosa az alábbi szavakkal illette az elektromos Hummert a Redditen: „Végre közelről is láthattam az elektromos Hummert. A Model Y-unk mellett elképesztő méretű a Hummer. A négykerekű kormányzást is láthattam működés közben, mikor a gazdája kihajtott a parkolóból. Nagyon király. Jó látni, hogy egyre több különleges elektromos autó jelenik meg az utakon.”

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!