Újabb MOL Plugee töltőket telepítettek az M3-as autópálya mellé

0

A 2020-as év végét rendesen meghúzta a MOL Plugee csapata, hisz az utolsó napokban is jelentős számmal telepítettek és helyeztek üzembe villámtöltőket vagy ultratöltőket Magyarországon.

Idén év elején pedig bombaként robbant a hír, hogy 2021 végéig minden MOL Plugee töltési tranzakcióból a Nissan elektromos autó tulajdonosok 15% kedvezményt kapnak a mindenkor érvényes regisztrált felhasználóknak elérhető árakból. Ez azt jelenti, hogy DC töltés esetében kilowattóránként bruttó 139 Ft helyett bruttó 118,15 Ft-ot, AC töltés esetében bruttó 99 Ft helyett bruttó 84,15 Ft-ot fizetnek a tulajdonosok. A 31. perctől fizetendő jelképes bruttó 1 Ft-os percdíj 85 fillérre csökken percenként a gépjármű tulajdonosoknak.   

Az elmúlt napokban pedig újabb töltőállomásokat helyeztek üzembe a MOL Plugee szakemberei. Az új elektromos autó töltőkkel pedig olyan helyre került Magyarország térképén a villámtöltő, ahol eddig nem igazán lehetett normális e-autó töltőt találni.

  • M3-as autópálya – Görbeháza – északi és déli pihenő

Mind a két helyre egy-egy EFACEC QC45 villámtöltő került. A MOL jelenleg különböző árazással várja a tölteni kívánó e-autósokat. Regisztrált tagoknak (appon vagy driver portálon) az AC 99 Ft/kWh míg a DC töltés 139 Ft/kWh – 30 perc után pedig 1 Ft/perc díjat számolnak fel.

2021. április 1. és 2021. május 31. között 50%-os üdítőital, energiaital és tejeskávé kedvezménnyel várja a Shopba betérő elektromos autósokat a MOL.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!