Kémfotókon az új Fiat 500e!

0

Úgy tűnik, valóban elhozza majd a Fiat 2020 márciusában a Genf Motor Show-ra az itthon is rendkívül népszerű Fiat 500e-t. Persze a jövő tavaszi svájci szereplés még közel sem biztos, de a mosatni kémfotók alapján talán jogos lehet a várakozásunk! A kezdetben csak a kaliforniai emissziós normák teljesítésére megalkotott kisautóból egyre több tér vissza konténerekben az öreg kontinensre. Az alábbi renderkép még nyárról származik, de érdemes a főbb stíluselemeket összehasonlítani a prototípuson is kitakart elemekkel:

A gyártás helyszínével kapcsolatban több elmélet is van. Egyes értesülések Torinót, míg mások a Mirafor-béli gyárat említik meg, a gyártás beindításáról azonban nagyjából egységesek a vélemények: 2020 második fele.

A jelenlegi Fiat 500e még 2013-ban debütált, az akkumulátora 24 kWh kapacitású és 111 LE a teljesítménye, 200 Nm nyomaték mellett. EPA mérési ciklus szerint nagyjából 135 km-es hatótávval bír.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!