Hirdetés

A Tesla legújabb járműve kétség kívül az egyik legkomolyabb húzása a cégnek. A premier során Elon Musk elmondta, hogy a Cybertruck három kivitelben lesz elérhető:

  • 1 motoros, hátsó-kerék meghajtással
  • 2 motoros, összkerék meghajtással
  • 3 motoros, összkerék meghajtással, nagyobb akkupakkal

A bejelentéskor az első két verzió kapta meg a prioritást, rendre 39 900 és 49 900 dolláros árcédulával, 2021 végi gyártással. A harmadik, legdrágább verzió csak 2022 végén került volna gyártásra.

Azóta viszont eltelt egy kis idő ès Elon Musk azzal szembesült, hogy egy hét alatt 250 000 előrendelés érkezett a Cybertruckra! Talán ez is közrejátszik abban, hogy a gyártás menetrendje megváltozott! A rendelések nagyja, 42% a középső, dupla motoros verzióra érkezett, míg további 41% a harmadik kiadásra. Érdekes módon a legolcsóbb kivitel csak 17%-os érdeklődést zsebelhetett be.

Hirdetés

A vevő (és a pénze) az első, így az igényeknek megfelelően a variánsok az alábbi beosztással készülnek: a második és harmadik kivitel kerülnek 2021 végén gyártásba, míg az első (legolcsóbb) csúszott a 2022 végi időpontra. Az adatok a Cybertruck előrendelési oldalán is olvashatók!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.huclub, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/