Hivatalos a Ford Mustang-alapú SUV neve!

0

Örömmel írhatjuk le, hogy már csak 2 nap van hátra addig, hogy a Ford is előálljon valami igazán bitang elektromos autóval, amiről egy jó ideig mindenkinek összefut a nyál a szájában! Az eddig ismert külsőségeket legutóbb már megbeszéltük, amikor a legutolsó kémfotók felkerültek az internetre, ám most egy másik fontos adat derült ki, az újdonság neve!

Még tavaly januárban írtunk arról, hogy várhatóan Mach1 lesz ennek az autónak a neve és nem is áll olyan messze a hivatalos névtől a 1,5 éves cikkünk, hiszen a végleges név aztán Ford Mach E lett.

A november 17-i bemutató Idris Alba vezetésével fog lezajlani a tervek szerint, amit igen sokan várnak már, köztük mi is itt az e-carsnál! További érdekesség, hogy rögtön a bemutató után 500 dollár foglaló ellenében meg is rendelhető majd az újdonság a cég weboldalán. Ahogyan az mostanában megszokott, a Ford Mach E esetében is lesz egy limitált első széria (a Fordnál ez First Edition néven fog futni), aminek az ára még nem ismert, de várhatóan rengeteg nyalánkság lesz ezekben az autókban!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!