Hirdetés

Angliában 1948 óta az egyik legismertebb áruszállító furgon a J-Type, ami úgy tűnik, hamarosan újjászületve ismét megjelenhet az utakon. Legalábbis a Morris Commercial weboldala valami nagyon misztikusról számol be, Morris JE néven utalva az újdonságra!

Morris J-Type, az előd!

A Morris márkához tartozó jogi ügyek elintézése után a Morris Commercial ügy döntött, egy teljesen új elektromos áruszállítót alkot meg, aminek minden részletében megtalálható lesz a nagy előd!

Az alváz egyrészt a lítium-ion cellákat használó hajtásláncnak és a moduláris, karbon-alapú utascellának is helyet biztosít, aminek segítségével a Morris JE lehet a legkisebb tömegű elektromos furgon. A fejlesztések már két éve tartanak, legalábbis Dr. Qu Li, a Morris Commercial vezérigazgatója szerint. Sőt, elmondása alapján még az idén bemutatkozhat teljes valójában a típus.

Hirdetés

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/