A Tesla Semi lesz Deadmau5 mobil zenestúdiója!

0

Meglepő, de mindenképpen dicséretes döntést hozott a világszerte ismert DJ és zenei producer Deadmau5, miszerint a 2021-es év turnéjához egy Tesla Semi kamiont fog átalakítani a saját zenei stúdiójává!

Az ötlet kiváló és ezzel az ötlettel nem csak a Tesla, de az elektromos meghajtás is népszerűsödik a fiatalok körében. A Tesla Semi 2017-ben mutatkozott be és kiváló hatótávval tervezték meg, ami konkrétan 300 vagy 500 mérföldet jelent, kilométerben ez 482-t vagy 802-t. Az előbbi hatótávú Semi 150.000, míg utóbbi 180.000 dollárért vehető majd meg.

A DJ már most is Tesla tulajdonos, pontosabban 2015-óta, így valahol érthető, hogy erre a márkára esett a választása! A kérdés már csak az, hogy 2021-ig tud-e venni egy Semi kamiont?

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!