A Volkswagen Golf 8. generációjának érkezése már csak hetek kérdése, hiszen októberben leplezi le a gyártó. Az alábbi képek tanulsága szerint pedig GTE, azaz plug-in hibrid kiadás is lesz a következő generációs Golfból. Az viszont biztos, hogy nagy kedvencünk, az e-Golf utód nélkül marad, hiszen jövő héten Frankfurtban mutatkozik majd be az ID.3, ami egy Golf-méretű elektromos autó lesz, leginkább annak utódja.

Hirdetés

Na de most következzenek a kémfotók:

Felmerülhet a kérdés, miből tudható, hogy ez a GTE. Nos, kezdjük a legnyilvánvalóbbal, a sofőr felén elhelyezett betöltőnyílás szinte biztosan egy töltőport. Ezzel tehát meghozta azt a döntést a Volkswagen, hogy átköltözteti a töltő bemeneti nyílását az autó elejéről az oldalára. Az első lökhárítók alsó sarkain a jellegzetes GTE vonások is felfedezhetőek és bár a matricáktól nem látszik, de szinte biztosan megmaradnak a jellegzetes C-alakú LED-es nappali menetfények.
Az utastér tekintetében még nem tudni biztosat, de az alább kiszivárgott fotó a Golf VIII utasteréről egy jó kiindulási alap!

A technikát még szintén homály fedi, de várhatóan az 1,0 vagy az 1,5 literes TSI motor lesz a belsőégésű komponens.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/