Pletykafészek: Tisztán elektromos kisautóval készül Lexus

0

A leginkább hibridhajtásáról ismert Lexus talán átgondolja a dolgot és lehetséges, hogy a tisztán elektromos meghajtás irányába is tesz egy kitekintést. Ha máshogyan nem is, esetleg egy tanulmányautó formájában. Mai pletykarovatunkban az Autocar értesülését írjuk meg mi is, aminek legfontosabb mondanivalója, hogy a Lexus tanulmányautó szinten egy tisztán elektromos járművet mutathat be idén ősszel, pontosabban az októberi Tokyo Motor Show-n.

Lexus LF-SA

Kategóriáját tekintve egy városi kisautóról lenne szó, ami nagyban építkezne a 2015-ben bemutatott LF-SA tanulmány vonalaira.

Természetesen meghagyva a Lexusokra manapság jellemző rácsmintát az orron, amiről a Lexus dizájnfőnöke, Koichi Suga így beszélt:

„A hűtés továbbra is szükséges. Az orsó alakú rács egyúttal az egyediség megjelenítése és az autó arca, tehát valóban a márka identitásának szükséges része. De mivel ez egy elektromos autó, így ügyfeleink némi futurisztikusat is szeretnének, valamit, ami nem megszokott.”

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!