Tesla frissítés – öndiagnosztika és alkatrészt is rendel magának az autó

0

Múlt héten érkezett a Tesla legutolsó frissítése, melyben a sávelhagyás elkerülése és a vészhelyzeti sávelhagyás elkerülése funkciók érkeztek meg az autókra. Akkor még azt írtam, hogy nagyjából két hetente jön egy frissítés de lehet hogy újabban már áttér a kaliforniai elektromos autó gyártó a heti frissítésekre.

A jelenlegi frissítés egy igazi csemege, sok Tesla használó életét megkönnyíti! Az év elején Elon Musk vezérigazgató elmondta, hogy az első negyedévben a szolgáltatás javítására fognak teljes gőzzel ráállni. Hisz nagyon sokan arra panaszkodnak, hogy a szerviz szolgáltatás a Tesla Achilles-sarka.

Talán ezért is érkezett meg a legújabb frissítés amit a Tesla is megerősített!

A frissítés lényege, ha az autó úgy érzékeli, hogy valamelyik alkatrésszel gond van, vagy ha még nem érte el a kritikus szintet, de a jövőben meghibásodhat akkor az autó saját maga megrendeli az alkatrészt a legközelebbi Tesla szervizbe.

Továbbá figyelmeztetést küld a kijelzőre, hogy „a rendszer egy váratlan állapotot diagnosztizált ezért a cserealkatrészt megrendelték és leszállították a legközelebbi szervizbe, ahova a Tesla tulajdonosa a mobilapplikáció segítségével le is foglalhatja magának a tetszés szerinti időpontot.”

Ez lenne a jövő? Remélem, hogy igen!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!