Üzemel az e-Mobi tizenegyedik villámtöltője a XI. kerületben, a Budaörsi úton

0

Pontosan egy hete érkezett a hír, hogy az e-Mobi Nonprofit Kft. 6 új helyszínen adott át 50 kW-os DC töltőket az országban. Most pedig egy újabb nagyszerű hírrel szolgálhatunk!

Az e-Mobi beüzemelte a tizenegyedik 50 kW-os töltőjét a XI. kerültben, a Budaörsi út 113 alatt. Maga a töltőberendezés egy újabb fajta DBT Compact 50-es típus, mely háromféle szabványt támogat. CHAdeMO és CCS (DC) oldalon 50 kW teljesítmény leadására képes, míg Type2 (AC) csatlakozón keresztül 22 kW-al képes tölteni az ekkora fedélzeti töltővel szerelt e-autókat. A Type2 töltéshez szükséges a saját kábel!

További örvendetes hír, hogy az e-Mobi nemrég egy másik DBT töltőt is telepített Egerben a Knézich Károly utca 8. szám alatt. A töltőberendezés egy DBT-CEV 50 KW DC típus, mely háromféle szabványt támogat. CHAdeMO és CCS (DC) oldalon 50 kW teljesítmény leadására képes, míg Type2 (AC) csatlakozón keresztül 22 kW-al képes tölteni az ekkora fedélzeti töltővel szerelt e-autókat. A Type2 töltéshez itt is feltétel a saját kábel!

Mindkét helyszínen még vissza van a töltőhelyek kialakítása (parkoló felfestése, táblák, ütközésvédelem, “járda” a töltő körül). Sajnos ezek hiányában tudtunk mi is csak ilyen „tahó” módon beállni és tölteni.

Az alábbi térképen összeszedtük, hogy Magyarországon hol telepített 50 kW-os villámtöltőket eddig az e-Mobi. Hamarosan pedig további nagy teljesítményű DC töltők kerülnek fel a térképre!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!