Új, elektromos tanulmányautó érkezik a Kia genfi standjára!

0

Márciusban megkezdődik az év első nagy autós bulija, a Genf Motor Show, ahol sokan megragadják az alkalmat, hogy az évben elsőként mutassanak be valami frisset, vagy éppen meghökkentőt! Így van ezzel a Kia is akik idén Svájcban már le is kívánják rántani a leplet egy új elektromos autóról, ami most még csak majd tanulmányautó formájában kezdi meg létezését. Ehhez az autóhoz pedig egy finom kis teaser képet mutattak be, aminek legfőbb feladata a figyelemfelkeltés és a finom „kecsegtetés”.
Ezt most is sikerült elérni, hiszen a ledes fények alapján valami igazán különlegesre számíthatunk majd a márkától március 5-én. Sajnos több információ nem áll rendelkezésre egyelőre az autóról, de Gregory Guillaume dizájnfőnök (Vice President of Design for Kia Motors Europe) azért beszélt pár szót az autóról!
„Képzeletben egy olyan teljesen elektromos autót terveztünk, amely egyrészt válaszol majd a hatótáv, tölthetőség és vezetési dinamizmus keltette vásárlói aggodalmakra, másrészt pedig libabőrös lesz aki ránéz, a vezetésétől pedig égnek merednek a nyakán a szőrszálak!”

Mit mutat majd meg a Kia március 5-én?

A tanulmányról kiadott képen látható, hogy a Kia is bepróbálkoznia az Audi e-tron esetében már bevezetett kamera-alapú visszapillantókkal, de a Kia logó dizájnja is frissült az autó orrán.

Várjuk a véleményed az új fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. Regisztrálj még ma! “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!