Bővíti főhadiszállását a Lucid Motors, bár gyártásról továbbra sem esett szó

0

Az utolsó hírek egyike az volt az amerikai székhelyű gyártótól, hogy anyagi gondjaik vannak és ez miatt problémás a gyártás beindítása.

Pár napja azonban a startup bejelentette, kinőtték a Menlo parki főhadiszállásukat és egy bővített helyre költöznek a kaliforniai Newark városába. Sajtóközleményt is adtak ki az ügyben:

„Ahogy közeledünk a víziónk megvalósításához a jövő luxus közlekedési eszközével kapcsolatban, úgy nőttük ki főhadiszállásunkat Menloban és szükségessé vált egy új központ számunkra. örömmel tölt el bennünket, hogy átköltözhetünk a Pacific Research Centerbe 2017 végén. Egy teljesen új épület vár ránk kelet-Dumbarton Bridge-ben, Kaliforniában, ami kétszer akkora alapterületű, mint a mostani. Csak néhány épületnyire leszünk a Lucid prototípusfejlesztő részlegétől, ahol 2016-ban a Lucid Air modellt is bemutattuk még 2016-ban.”

Mutatunk néhány renderképet is:

[ult_createlink title=” e-autósok közössége! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!