Porsche Mission E – csak a kezdet

0

Legalábbis így nyilatkozott az Automotive News-nak Lutz Meschke, a Porsche vezérigazgató helyettese.

A Porsche számára továbbra is fontos szerepet tölt be a dízel, és nem is tervezik, hogy kivonják a forgalomból. Jelenleg is vannak olyan modellek amiket kifejezetten dízelhez terveztek, például a Cayenne és a Panamera. Meschke szerint – “Nem akarunk elhamarkodott döntést hozni, körültekintően vesszük figyelembe az egyes piacok igényeit. Ezek eltérnek egymástól, ebből kifolyólag nem fogjuk a dízel járműveket azonnal elmeszelni.”

“Több lábon szeretnénk állni, de minden opciót megvizsgálunk. Nagyon sok minden függ attól, hogy mikor és mennyire fog beindulni az elektromos mobilitás. Az elkövetkező 10 évre az a tervünk, hogy párhuzamosan fogjuk fejleszteni és kínálni a belsőégésű motorokat, plug-in hibrideket és a teljesen elektromos modelleket. Az első elektromos modell csak a kezdet!” Nem érik be ennyivel!

Porsche Mission E teszt a Nürburgringen:

[vc_video link=”https://youtu.be/2zauRYyNzc4″ align=”center”]
[ult_createlink title=”e-autósok közössége! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]