Nagykanizsán is lesz Tesla Supercharger

0

A Tesla tovább folytatja európai terjeszkedését.

A cég saját villámtöltő hálózata fokozatosan bővül, de még mindig számos olyan ország van, ahol az úgynevezett Supercharger rendszer nem áll a cásárlók rendelkezésére. Jelenleg kis hazánk is ehhez a körhöz tartozik. Ám a tervek szerint, ahogy már korábban is beszámoltunk róla, az idei év végére Győrben már használhatják majd az ügyfelek a Tesla saját töltőit.  Az elérhető töltőállomásokat és a tervezett helyszíneket egy erre a célra készített térképen jelöli a Tesla, amely a legutóbbi frissítés után újabb magyarországi hellyel bővült, ugyanis felkerült rá Nagykanizsa is, ahol a rövid tájékoztató szerint 2018 végéig kerül majd kiépítésre és átadásra a rendszer.

A Tesla idén 5 ezer ilyen töltőállomás létesítését tervezi, amivel globálisan a 10 ezret is átlépnék, ám leállni a jövőben sem fognak, hiszen a vállalat egyértelmű célkitűzése nem változott, vagyis továbbra is szeretnék elérni, hogy az elektromos autók hatótávolsága ne legyen döntő tényező a vásárláskor.

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!