Megvan az ára a teljesen elektromos hajtású Porsche Mission E-nek

0

A Car Magazine szerint a 2019 év végén érkező teljesen elektromos Porsche Mission E ára körülbelül 85.000 dollárnál fog kezdődni.

A tanulmányt még 2 éve a Frankfurti Motor Shown mutatták be, azóta pedig a fejlesztések végső szakaszában járnak. Kinézetre a Panamera és a 911 közé fog esni. Ezt az infót maga a Porsche márka elnöke Oliver Blume jelentette ki az idei Frankfurti Autószalonon.

A Mission E lesz az első teljesen elektromos Posche. Sajnos a teljesítményről még mindig nem árultak el semmi fix infót. A koncepció autóba egy 600 lóerős motort építettek be, de ez lehet hogy több, lehet hogy kevesebb lesz. 2 év óta nagyon sokat fejlődött a technika. A fejlesztések részeként az autót gyorstöltő-technológiával is ellátják, aminek köszönhetően az akku csomagot 15 perc alatt 80%-ig fel lehet tölteni.

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!