Új elektromos autó töltő a Balaton partján

1

Végre, talán elindul valami a Balaton partján is!

Múlt hónapban üzembe helyezett egy új töltőt a VÜZ Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Nonprofit Kft. Keszhelyen!  A városban így már 2 darab e-autó töltő található, ami még mindig nagyon kevés! Főleg, hogy a Balaton Múzeumnál található töltő csak a múzeum nyitvatartási idejében használható (9-17h-ig). Keszthely városa pedig még az Önkormányzati töltő pályázatra sem pályázott (GZR-T-Ö-2016).

Sajnos a piac téren található új töltő is limitált időtartamban érhető el, de a Városüzemeltető Kft. nem zárkózik el ennek módosításától. Egyenlőre csak „pilot” fázisban működik: „a telepítés óta megszerzett tapasztalatokat, igényeket összegezve fogunk döntést hozni a non-stop működés bevezetéséről, nem zárkózunk el ettől a lehetőségtől sem.”

Az új töltő Keszthelyen az Unterberger utcai piac téren található!

Az elektromos töltő technikai adatai:

Csatlakozó aljzat típusa: Type2
Bementi oldal: 3 x 16 A
Feszültség: 230/400 V
Maximális töltési teljesítmény: 11 kW

„A töltőpont használatáért díjat nem kell fizetni, azonban a parkolóban töltött várakozási időnek megfelelő parkolási díjat meg kell fizetni. Az első órai parkolás díjmentes, majd szezonális időszakban (05.15-09.15-ig) 150 Ft, szezonon kívül (09.16-05.14-ig) 100 Ft-ot kell fizetni óránként. Heti vásárnapokon – szerdán és szombaton – a parkoló 8-13 óráig díjmentes, majd ez után kell az időszaknak megfelelő mértékű parkolási díjat megfizetni.
A töltés egyelőre a Parkolási Iroda ügyfélszolgálatának működési idejében érhető el, az előbbiekben említett szezonális időszakban hétfőtől-vasárnapig 8-18 óráig, szezonon kívül hétfőtől szombaton 8-16 óráig. A töltő indításához szükség van a Parkolási iroda munkatársának segítségére.”

Üzemeltető:
VÜZ Nonprofit Kft Parkoló és Piacüzemeltetési részleg
Tel.: 83/312-295″

[ult_createlink title=”Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fforum%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!