Új Tesla Model 3 érkezhet – 100 kWh akkumulátor és Ludicrous mód

0

A Tesla kiszivárogtatott néhány fontosnak mondható kódot a legújabb szoftverfrissítésében, melyben egy lehetséges Model 3 érkezéséről szólnak a sorok. 100 kWh-s akkumulátorral, Ludicrous móddal és néhány apróbb változtatásokkal egy új Tesla Model 3 érkezhet!

Néhány hacker viszonylag mélyrehatóan belelát a Teslák lelki világába, és elég gyakran látnak olyan új dolgokat melyek csak hónapokkal vagy akár évekkel később látnak napvilágot az autókban.

A green néven ismert hacker viszonylag érdekes dolgokat talált. Első körben a TPMS szenzorokat cserélik ki a Tesla sajátjára:

Minden bizonnyal valósak a fenti infók, ugyanis a Tesla kérelmet nyújtott be az FCC-hez az új eszköz használatához. Ezzel pedig új kerekek is érkezhetnek:

Talán a legfontosabb újítás a kód alapján az a 100 kWh-s akkumulátor amivel a Model 3-at bővítik a jelenlegi 75 kWh-s mellett.

További újítás lehet a Ludicrous Mode a Model 3 Performance-hoz:

Green egy kicsit szkeptikusan áll a dologhoz, éppen ezért figyelmeztet bennünket, hogy a Tesla meglehetősen ismeretlen folyamat mentén mozog és az is lehet, hogy a fenti nagy „újdonságok” közül egyiket sem hozza el a vásárlóknak!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.huclub, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!