A VW Opelnek öltöztetve teszteli elektromos crossoverét

0

A Volkswagen új szintre lépett, ugyanis megkezdte elektromos crossoverének a téli tesztjét.

Az ID.4 egy tisztán elektromos meghajtású crossover lesz a VW kínálatában, melynek előfutára a 2017-ben bemutatott ID. CROZZ nevű modell volt. A tanulmány bemutatója óta rengeteg módosítást hajtott végre az autón a Volkswagen. A fejlesztési munkálatok pedig szépen lassan az utolsó fázisba érnek, hisz már téli, zord körülmények között tesztelik az újdonságot.

Az ID.4 crossover valamikor 2020-ban érkezhet meg a kereskedésekbe, és a VW azoknak szánja ezt a modellt akiknek az ID.3 kicsinek bizonyul vagy szükségük van az összkerékhajtásra. Egyelőre még titkolózik a gyártó a pontos adatokat illetően, de annyit tudni, hogy a hosszúsága 462-465 centiméter között lesz. A sorozatgyártott modellen nem lesz a síneken csúsztatható hátsó ajtó, és a CROZZ kupészerű lejtős tetővonalát is hagyományosabbra cseréli a VW.

A teszteléshez egy érdekes módot választottak a németek, ugyanis ahelyett, hogy vastagon ellátnák álcafóliával, más modellek karosszériaelemeit helyezik fel rá, így fordulhatott elő az, hogy korábban egy Volkswagen Tiguan külsejével látták a lesifotósok, míg most Opel stílusjegyeket öltött magára.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!