November 17-én mutatják be a „Mustang ihletésű” elektromos Fordot

0

Még mindig óriási rejtély övezi a Ford által készített, „Mustang ihletésű” tisztán elektromos Ford SUV-t, azonban az Electrify America egy szerencsétlenül megfogalmazott sajtóközleménynek köszönhetően újabb infókat szivárogtatott ki.

Az eredeti közlemény arról szólt volna, hogy az Electrify America több mint 12 ezer töltőállomáshoz hozzáférést biztosít töltőihez, ahol a gyártó ügyfelei 35 ezer csatlakozón keresztül tölthetik majd az elektromos Fordokat.

Azonban a közleményben ott szerepelt, hogy a „Mustang ihletésű” SUV „kiterjesztett akkumulátorokkal és hátsókerék-hajtással is rendelkezik”. A The Drive szerette volna megszólítani a Fordot a közlemény kapcsán, azonban a gyártó nem válaszolt a kérdésekre, az Electrify Amerika viszont lépett és mindkét információt eltávolította a közleményből.

A Ford pedig kiadta a bemutató pontos időpontját, ami november 17

Tehát az elektromos-hajtású Ford többféle konfigurációban is elérhető lesz a vásárlók számára. Az pedig szinte biztos, hogy az összkerékhajtású változat is elkészül. Továbbá, hogy a hátsókerék-hajtás is szóba került, örömteli információ a szerényebb pénztárcával rendelkezők számára.

Ugyanez igaz az akkumulátorokra is, hiszen a kiterjesztett akkumulátor különböző akkucsomagok meglétét sugallja, vagyis a Ford megfizethetőbb változatokat is készíthet majd a modellből.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!