Változtat online értékesítési stratégiáján a Tesla

0

Márciusban nagy hírverés volt a Teslánál abból, hogy egyre inkább szeretnének áttérni a klasszikus eladásokról az online értékesítésre. Akkor úgy volt, hogy hogy sok fizikai kereskedés fog megszűnni. Amik meg is maradnak, azok elsősorban forgalmasabb helyszíneken fognak működni, legfőképp tájékoztató céllal, amit a leendő elnevezés is takar: “Tesla information centers“. A lépés elsősorban arra irányul, hogy az internetes megrendelés révén minél szélesebb körben értékesíthető legyen az autó, továbbá -ahogyan eddig is-, saját kézben tartsa az értékesítést, kiszállítást és szervizelést is. Ez pedig az elérhető hasznot maximalizálja minden esetben, így valahol érthető a döntés. Másrészt a márkakereskedések fenntartása is nagy költséggel jár, amit ezzel a lépéssel ugyancsak vissza tudnak vágni.

A fenti információk fényében furcsa az az állítólagos belsős információ, miszerint a Tesla mégiscsak folytatja a fizikailag létező kereskedéseken keresztül történő értékesítést, ami új értékesítési kollégák felvételét is hozza magával. Egy új típusú kereskedés is megszülethet a márkánál, Tesla Centers néven. Ezek célja a kiszállítások segítése és gyorsítása. Sőt, sok alkalmazott esetében bónuszok és fizetésemelések is megjelennek majd, akár 20-40%-os mértékben.
Amint ezek az információk hivatalosak lesznek, vagy további részletek látnak napvilágot, természetesen azonnal beszámolunk azokról!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!