Újra korlátlan és ingyenes a Supercharger az új Tesla vásárlóknak

0

A Tesla kezdetben a 2017 január 15-ig megrendelt és 2017 április 15-ig legyártott Model S és Model X autókhoz kapcsolta az ingyenes Supercharger töltési lehetőséget. Ez sok vásárlónak komoly vonzerő volt a két modellre. Még a mai napig is fel szokták tüntetni a használt Teslás hirdetésekben ezt az előnyt. Később azonban jött a korlátozott feltételekhez kötött, majd a raktáron maradt modellekhez kapcsolt ingyenes Supercharger promóció.

Most azonban a Tesla ismét visszahozta az ingyenes és korlátlan Supercharger lehetőséget minden újonnan vett Model S és X vásárló számára. Bár anno ezt Elon Musk fenntarthatatlannak nevezte és éppen ezért szüntették meg vagy kötötték egyéb akciókhoz. A Teslánál pedig egy biztos: a változatosság és a kiszámíthatatlanság!

A Tesla egy Twitter üzenetben tette közzé, hogy újra ingyenes és korlátlan töltést kapnak azok akik új Model S-t vagy Model X-et vásárolnak.

Több mint valószínű, hogy a korlátlan töltés újbóli bevezetésének egyetlen oka, hogy az S és az X modellekre az utóbbi időben egyre kisebb volt a kereslet. A Tesla Model 3 mindent vitt! Azonban a legkisebb Teslákhoz nem jár az ingyenes töltés lehetősége!

A Teslának növelnie kell az S és az X modellek értékesítését is. Érdemes megemlíteni, hogy a Model S és Model X maximális töltési sebessége 150 kW, szemben a Model 3 250 kW-jával. Igaz, hogy a töltés sebessége lassabb, de ingyenes. Hogy meddig az egy jó kérdés!

Lehet, hogy csak ebben a hónapban, de az is lehet, hogy két hónapig. Az viszont biztos, hogy az ingyenes SuC lehetőség már csak a járművek tulajdonjog idejére szól és nem ruházható át!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!