Május 23-án debütál a plug-in hibrid Skoda Superb

0

A Skoda május elején tette közzé az első vázlatfotókat a frissített modelljéről, most viszont bejelentették, hogy az újdonságot a Szlovákiában megrendezésre kerülő Jégkorong Világbajnokságon mutatják be.

A teaser fotón és a korábbi kémfotók alapján egyértelmű, hogy az újdonság frissített fényszórókkal, hátsó lámpákkal és a csomagtartóra helyezett SUPERB felirattal kerül bemutatásra. Ezeken kívül azonban hatalmas újításokra nem érdemes számítani, az utastérben a szokásos minimalista kivitelezés mellett az áttervezett középkonzol és a nagyobb méretű infotainment-kijelző lehet majd az, ami szemet szúr a potenciális vásárlóknak.

Motorfronton változni fog a helyzet, a frissített Superb ugyanis szinte biztosan megkapja első plug-in hibrid változatát. A hajtásláncot egyenesen a Passat GTE-ből fogja örökölni, ezzel pedig megszületik az első elektromosított Skoda. 13 kWh-s akkumulátorával WLTP szabvány szerint 50 kilométert képes majd megtenni tisztán elektromos üzemmódban egyetlen töltéssel ami a „iV” utótagot fogja megkapni.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!