Álcafólia nélkül csípték el a Porsche Taycant

0

Az idén szeptemberben bemutatkozó Taycan (korábbi nevén Porsche Mission-E) nagy érdeklődésre számíthat a márka rajongóitól, amire büszke is lehet, ráadásul a gyártó is igen nagy gondossággal teszteli a típust, közel 30 országban vizsgálja a környezeti adottságok hatását az autóra.

Az utolsó tesztek egyike valószínűleg az autó viselkedésének megfigyelése városi környezetben. Itt viszont nincs feltűnőbb egy álcamatricával borított autónál, így a Porsche egy kis csellel akarta félrevezetni a felületes megfigyelőt. A Taycanforum egyik olvasója töltött fel képeket egy ilyen típusról, ami ezúttal egy német rendszámmal felszerelve tűnt fel.

Előröl nézve jól átható, hogy az eredeti fényszórók köré egy kis „sminket” tettek, megvezetve a csak gyorsan odapillantó tekintetét. De ugyanez a trükk tekinthető meg az autó hátsó részén is, itt valószínűleg piros ragasztószalaggal egészítették ki az eredeti lámpatestet, szintén félrevezetés jelleggel.

További kedvesség egy furcsa logó az autó farán, ami elsőre egy Mercedes-Benz csillagnak tűnik, de jobban megnézve nem hasonlít arra sem.

Szerencsére már nincs messze a szeptember, amikor is teljes pompájában figyelhető meg az autó!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!