Újabb feltételezés a 35.000 dolláros Tesla Model 3-ról

0

Sokszor sokan mondták már, hogy hamarosan -angolosan „soon„- itt lesz a várva várt 35 ezer dolláros kezdőárú Model 3, ami értékhatár az Egyesült Államokban egy vízválasztónak is felfogható, ha valaki ott az új autó árakat nézi. Épp ezért sokan várják, hogy a jelenleg 42ezer dollárról induló Model 3 támogatások nélkül számított kezdőára becsússzon a 35 ezres szintre. Igazából biztosat senki nem mondhat az érkezés dátumáról, de ha egy közismerten Tesla-ellenes újság is megszellőzteti a hírt, talán lehet valami a dologban. Ez a magazin pedig a Seeking Alpha, most pedig ők írták meg, hogy várható az „olcsó Model 3” érkezése a következő hónapokban.

De ahhoz, hogy egy a kezdőár megszülethessen, el kell jusson a modell gyártása oda, ahol már kijelenthető, hogy annyi nyereség van egy autón, ami megengedi olcsóbb kivitelek gyártását is! A Seekeing Alpha cikk egyik előrejelzése szerint 3-5 hónapon belül sikerülhet is elérni ezt a szintet, ráadásul szerintük március 15-én egy bejelentés is lesz ezzel kapcsolatban!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!