Elektromos Suzuki Wagon R 3,2 millió Forintért?

0

Sok magyar autósnak kellemes emlékként élhet a fejében a Suzuki Wagon R, ami most egyfajta másodvirágzását élheti meg egyik legfontosabb piacán, Indiában. Jövőre ugyanis a hírek szerint 2020-ban érkezik belőle oda egy elektromos verzió is, az ára pedig átszámolva csupán ~3,2 millió Forint lesz, ami ott 800.000 rúpiát jelent.

Már az utakon is felfedezték az autót, így nagy valószínűséggel már a tesztidőszakot éli meg, előkészítendő a sorozatgyártást. A Reddit egyik posztjában valaki egy képet is csatolt a tesztelt autóról, amin semmilyen álca nincs, sőt nagy matricák hirdetik az autó fajtáját!

A technikai adatokról semmilyen konkrét információ nincsen egyelőre, de értesülések 200 km hatótávról beszélnek. Az autó elsődleges célja a lokális környezetszennyezés elleni harc lenne, aminek segítségével sikeresen fel lehetne venni a harcot az indiai nagyvárosok légszennyezettségével!


A Maruti Suzuki az egyik legnagyobb befolyással bíró márka Indiában, oly annyira, hogy a 10 legtöbbet eladott autóból 7 az ő modelljük. A Wagon R pedig a 6. helyen szerepel ezen a listán!

Várjuk a véleményed az új fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. Regisztrálj még ma! “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!