Elektromos Peugeot és VW modellek a téli kínpadon!

0

A szemfüles fotósok mindenhol ott vannak, nincs menekvés! Ezúttal nagy valószínűséggel az elektromos Peugeot 208 és az I.D. CROZZ (??) került lencsevégre.

Hogy miért van két kérdőjel a VW modellje után? Nos, ez a saját véleményemet tükrözi, ugyanis több külföldi sajtóforrás is az elektromos  I.D. család SUV tagját írja az autóra, de én személy szerint nem értem miért. Ez egyértelműen egy Tiguan és szerintem még a kanyarban sincs a CROZZ dizájnjához képest.

Ez a vázlat nagyon messze van a Tigauntól!

Személy szerint azt tudom esetleg elképzelni, hogy egy Tiguan „ruhája” alá bújtatták a technológiát  és úgy tesztelik, ezzel maximálisan titokban tartva a CROZZ arányait és formáit.

A másik lefülelt áldozatról viszont már inkább elképzelhető, hogy egy Peugeot 208 van az álcafólia alatt. Az Autocarmagazin a Twitter csatornáján osztotta meg az alábbi fotót, amin egyértelműen kivehetők a Peugeot formái:

A várakozások szerint az elektromos kiadás csupán pár formai elemmel fog eltérni a belsőégésű verzióktól és közel 300 km lesz az elérhető hatótáv. A részletek a márciusi Genf Motor Show-n derülhetnek ki!

Lenne véleményed a témáról? Várunk szeretettel a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt!

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!