e-cars.hu – megújultunk és egy meglepetéssel is készültünk

0

Két éve, hogy elindult az e-cars.hu elektromos autós weboldal! Ez idő alatt kaptunk hideget-meleget, amik megerősítettek minket az évek során. Továbbá jó látni, hogy napról napra nő a látogatóink száma mellyel még több energiát adnak a kedves olvasóink!

Ennek apropójaként átszerkesztettük az oldal felületét és struktúráját, amit már egy hete láthatnak a kedves olvasóink. Bízunk benne, hogy mindenkinek elnyerte a tetszését. Még van mit javítani, de ami késik az nem múlik!

Kiemelendő, hogy nagyon sok e-mailt kaptunk az utóbbi időben melyben sokan arra panaszkodtatok, hogy a Facebookon kívül nincs semmi elektromos autós fórum ma Magyarországon. Köszönjük a visszajelzéseket és az észrevételeket! Úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk minden kérésnek eleget tenni. Létrehoztuk az „e-cars.hu club„-ot, ahol szigorú, moderált szabályok között kialakíthatunk egy elektromos autós baráti klubbot: „e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! A regisztrációt már a mai naptól megnyitottuk, érdemes kattintani és regisztrálni: ecarsforum.hu

Ezen kívül pedig számos újdonsággal és érdekességgel készülünk a jövőben! Maradjatok továbbra is velünk és olvassátok minden nap az e-cars.hu weboldalt ami már az ecars.hu domain cím alatt is elérhető!

Köszönjük, e-cars.hu csapata!

 

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!