Fontos e-autó töltőpont esett ki a Balaton déli partján

0

Beköszöntött a tél… az elektromos autósok rémálma! Ilyenkor még jobban meg kell becsülni minden egyes kilométert és még alaposabban meg kell tervezni az utat.

Sajnos a Balaton partja egy újabb fekete lyuk nyilvános töltők tekintetében. Villámtöltőből csak egy darabot találunk Siófokon, ami CHAdeMO, ezért nem sok autó tud róla tölteni. További éjjel-nappal elérhető gyors-töltőt csak Balatonfüreden a Zákonyi utcai mélygarázsban és Balatongyörökön a Petőfi Sándor utcai Panoráma Hotel parkolójában találunk. Ezeken kívül akadnak még nappal nyitva tartó publikus töltők, de nem sok (3db). Bővebb infó a Töltő Pontok menüpont alatt található.

Siófokon még a Janus Boutique Hotel & SPA udvarán lehetett tölteni Type2 csatlakozóról elektromos autókat éjjel-nappal, de itt sajnos elkezdődött a téli álom! Egészen 2018 március 14-ig zárva tart a hotel! Ezzel egy fontos töltőpont esett ki a déli parton, indulás előtt mindenképp vegyétek figyelembe!

[ult_createlink title=”Csatlakozz az e-autósok közösségéhez! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Like-olj minket a Facebookon is! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!