Elcsípték az új Mercedes Sprinter elektromos verzióját

0

A Mercedes teherszállító következő generációja teljesen meg fog felelni az „újraépítve az alapoktól” elvnek.

Mostanában számos találgatás es bejelentés hangzott el a Sprinterről, de mos lelepleződött egy működő prototípus is a gyártó egyik telephelyén. Az áruszállító ezen generációja ludwigsfelde-i és düsseldorfi gyárakból érkezik. A düsseldorfi gyár különösen hangsúlyos lesz, hiszen a modell 1995 óta innen gurul ki az utakra. További 2 gyár lesz Észak-Charleston és Dél-Carolina államokban, ahonnan a helyi igényeket fogja a gyártó kielégíteni, elkerülendő a járulékos vám és adóköltségeket.

[vc_video link=”https://youtu.be/2lZg_p6GT5k” align=”center”]

A Mercedesnek nagy tervei vannak a következő generációval, akárcsak a Vito/Metris párossal, ezt jelzi a közel 150 +300 millió eurós beruházás a düsseldorfi gyár fejlesztésére, hogy képes legyen gyártani az új elektromos modelleket. Az új Sprinterről már pár hónapja kiadtak egy rendert, ami elég tetszetős a szemnek. Sokat már nem kell várnunk, a Mercedes 2018-tól tervezi az új jövevényt kiadni.

[ult_createlink title=”Csatlakozz az e-autósok közösségéhez! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Like-olj minket a Facebookon! is! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!