Négy új Polestar modell három éven belül

0

A Polestar teljes erővel megkezdte működését azt követően, hogy teljesen különálló márkává vált és bemutatták a Polestar 1-et.

A Polestar 1, egy 600 LE-s teljesítménnyel és 1000 Nm-es nyomatékkal megáldott kétajtós, négyüléses hibrid kupé. Nem is akármilyen hibrid, a gyártó szerint elektromos módban akár 150 kilométer megtételére is képes lehet. Ezzel kategóriájában egyedi lesz, mivel a jelenleg piacon levő phev autók még megközelíteni sem tudnak hasonló hatótávot.

A Motor Trend értesülései szerint, a következő három évben, négy új modellt is bemutathat a gyártó. Ezek közül az első a Polestar 1, ami előfizetői szerződés keretében akár jövő év végétől elérhető lesz.

2019 végén érkezik a Polestar 2, egy közepes szedán, amit a Tesla Model 3 ellen indítanak. 2020 elején pedig várható egy teljesen elektromos crossover. Ha, hihetünk a pletykáknak, akkor még ebben az évben megérkezhet a Polestar 4. Igaz, itt még sok a kérdőjel, de állítólag a Polestar 1 kabrió változatára számíthatunk.

Az újonnan létrehozott Polestar márka fő feladata már az önálló hibrid és teljesen elektromos autók élkészítése.

[ult_createlink title=”Csatlakozz az e-autósok közösségéhez! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fe-cars.hu%2Fe-autosok-kozossege%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:20px;”][ult_createlink title=”Like-olj minket a Facebookon is! ” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fecarshu%2F||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″ heading_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:18px;”]

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!