[layerslider_vc id=”22″]

Tekintélyt parancsoló kiállás, svéd stílusérzék. A Volvo XC60 az egyedülállóan skandináv személyiségű szabadidőjármű! A Volvo XC60 egyszerre kecses és erőteljes. Hosszú motorházfedele, izmos kerékívei és rövid túlnyúlásai kifinomult erőről tanúskodnak.

Jellegzetes, T alakú LED-es fényszórója meghatározza és erőteljes karakterrel ruházza fel a Volvo XC60 személyiségét. Az automatikus távfény funkció révén pedig mindig tökéletes látási viszonyoknak örvendhet anélkül, hogy elvakítaná a többi autóst.

Tegye egyedülállóvá a Volvo XC60 karakterét: válasszon egyet gondosan kivitelezett, ékszer szépségű keréktárcsáink közül, amelyekkel teljesen saját ízléséhez alakíthatja autóját.A természetes, fényűző anyagokból készült Volvo XC60 a modern skandináv formatervezés tökéletes mintapéldánya. A valódi fa, az igazi fém, a szépségesen megvalósított részletek minden egyes utazást különleges alkalommá varázsolnak. A Bowers & Wilkins audiorendszeren keresztül pontosan úgy hallgathatja kedvenc zeneszámait, ahogy azokat előadójuk megálmodta. Magával ragadó élmény, kristálytiszta hangzás.

A légrugózás a kényelem és a vezethetőség tökéletes egyensúlyát teremti meg. Az útfelülettől függetlenül kényeztető rugózásban lehet része, ráadásul az oldaldőléstől sem kell tartania, így minden körülmények között tökéletesen uralhatja autóját.

A Volvo XC60 ultramodern biztonsági technológiái segítenek elkerülni a bajt – szó szerint. Nagy sebességnél pihentetőbbé teszi a vezetést, hogy a rendszer szükség esetén finoman beleavatkozik a kormányzásba, ezzel elősegítve a pontos iránytartást. Találjon könnyen célba a Sensus Navigation rendszerrel. Álló formátumú kijelzőjén egyszerre nagyobb térképrészlet jeleníthető meg, így nem kell görgetni a képet. A célállomás szolgáltatások pedig könnyen hozzáférhető adatbázisként segítik a tájékozódást.

Teljesítmény, kompromisszumok nélkül

Az új  Volvo XC60  T8 Twin Engine plug-in hibrid hajtáslánca kompromisszumok nélkül kínál kiemelkedő teljesítményt, takarékosságot és csekély károsanyag-kibocsátást. A Volvo Cars így, intelligens módon közelíti meg a teljesítmény kérdését.

[ult_createlink title=”Volvo XC60 árlista letöltése” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fvolvomedia.hu%2FSITECORE%2FPLIST_XC60.pdf||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_1″ text_color=”#06c100″]

XC60

T8 AWD (407 hp) aut
 • Motor
  Motor megnevezése B4204T35
  Típus megnevezés 4-hengeres, 16 szelepes, közv. befecsk. turbó/kompresszor + elektromotor
  Hajtás Összkerékhajtás
  Hengerek száma 4
  Lökettérfogat 1969 cm3
  Furat 82 mm
  Löket 93.2 mm
  Teljesítmény 235 kW
  Lóerő 320 LE
  Maximális teljesítményhez tartozó fordulatszám 5700 ford./perc
  Nyomaték 400 Nm
  Maximális nyomatékhoz tartozó fordulatszám 2200 – 5400 ford./perc
  Üzemanyag típusa Hibrid